Kom jij ons versterken?

KAMPHUISSCHAUFELI is een jong en dynamisch bouwkostenadviesbureau dat in 2015 is opgericht. Als bureau werken wij aan een grote diversiteit aan opdrachten en voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onze projecten kenmerken zich door een hoger dan gemiddelde ambitie en een uitdaging om dit binnen budget te ontwerpen en realiseren. Een uitdaging die wij graag aangaan.


Wil jij de spin in het web zijn bij grote en/of complexe bouwopgaves en heb jij affiniteit met bouwkosten? Voel jij je aangesproken als het gaat om duurzame gezonde gebouwen en heb jij de communicatieve vaardigheden om opdrachtgevers te adviseren? Dan hebben wij de baan voor jou!


VACATURE JUNIOR BOUWKOSTENADVISEUR / BOUWKOSTENDESKUNDIGE


Wat ga je doen?
Als junior bouwkostenadviseur bij KAMPHUISSCHAUFELI ben je medeverantwoordelijk voor het financiële ontwerp van grote en/ of complexe bouwopgaven. Je adviseert en begeleidt opdrachtgevers en helpt architecten om het maximale uit het budget te halen. Het is jouw taak om met slimme andere out of the box oplossingen te komen die ervoor zorgen dat het ontwerp binnen budget blijft. Door je proactief op te stellen beperk je zo de faalkosten en help je financiële ruimte te creëren voor duurzame oplossingen.

Om dit te kunnen bereiken gaan wij jou helpen om je te ontwikkelen tot bouwkostenadviseur. Dit houdt in dat je begint als junior bouwkostendeskundige en dat je afhankelijk van jouw capaciteit en inzet binnen 1 á 2 jaar doorgroeit tot zelfstandige bouwkostenadviseur die onder supervisie van een Senior zelfstandig aan bouwprojecten werkt. Als junior verricht je onder meer ondersteunende werkzaamheden bij het uittrekken van hoeveelheden, het opstellen van ramingen en begrotingen, het uitwerken en optimaliseren van diverse modellen en het adviseren van de opdrachtgever.
 
 
Wie zoeken wij? 
Wij staan aan het begin van de uitbreiding van ons bedrijf naar een middelgrote organisatie. Hierbij zoeken wij mensen die het in zich hebben om een van de pijlers te worden om deze verdere groei te realiseren. Wij zoeken iemand die het durft om samen met ons verder te bouwen aan onze organisatie en aan de kwaliteit van het vastgoed in Nederland. Om hier invulling aan te kunnen geven beschik je over de volgende competenties:

 • Een (bijna) afgeronde HBO opleiding in een bouw, vastgoed of installatie gerelateerde opleiding.
 • 0 – 3 jaar relevante werkervaring met voorkeur in de advieswereld;
 • Ervaring met MS office en Excel in het bijzonder;
 • Goede contactuele eigenschappen en sociaalvaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Engels en/of Duits;
 • Ervaring of affiniteit met tekenpakketten zoal Revit is een Pro maar geen must;
 • Zelfstandig, enthousiast, leergierig en out of the box;
 • Brede interesse in bouwkunde, duurzame innovaties, bouwprocessen e.d.;
 • In bezit van Rijbewijs B.
 
Wat mag je van ons verwachten?
 • Een afwisselende en uitdagende functie.
 • De kans om te werken aan aansprekende projecten
 • Een werkplek in een jonge dynamisch bedrijf met ruime mogelijkheden je verder te ontwikkelen
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor flexibele werktijden

Solliciteren

Durf jij het aan en bezit jij de eigenschappen die nodig zijn om deze vacature in te vullen? Stuur dan je CV met korte motivatie naar fred@ksbkm.nl

Als wij overtuigd zijn van je motivatie dan nodigen we je snel uit voor een eerste kennismaking.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Fred Schaufeli (T. 06 20 61 58 70) of Huub Kamphuis (T. 06 53 77 96 91)

KAMPHUISSCHAUFELI
Demmersweg 34
7556 BN Hengelo
T 06 53 77 96 91
T 06 20 61 58 70
info@ksbkm.nl