WERKWIJZE

Bij KAMPHUISSCHAUFELI werken we graag anders, omdat anders vaak beter is.

 

KANSBEREKENING: direct inzicht in de haalbaarheid en overschrijdingskans

DASHBOARDS: begrijpelijker dan reeksen met getallen

PROACTIEF (PFO): constante sturing en geen teleurstelling aan het einde van de fase

 

 

We maken gebruik van kansberekening om een goede analyse te maken van het ontwerp in relatie tot het budget. Dit geeft waardevolle inzichten in het sturingsmechanisme en het risico op budgetoverschrijding en voorkomt dat projecten bij voorbaat worden stuk gerekend.

 

We presenteren afwegingskeuzes graag in overzichtelijke dashboards, omdat deze makkelijker te begrijpen zijn dan reeksen met getallen. Onze dashboards geven direct inzicht in de financiële aspecten van het project.

 

Door middel van Proactief Financieel Ontwerpen en continue te sturen streven we ernaar teleurstellingen aan het einde van een projectfase te voorkomen. Als het aan ons ligt zijn wij het financiële geweten van het project, dat de ontwerpers helpt het maximale uit het budget te halen, in plaats van de controller die ingrijpt als het te laat is.

Deze afwijkende werkwijze leidt tot een integraal en dynamisch ontwerpproces met een hogere eindkwaliteit, kortere doorlooptijd en lagere faalkosten.

 

Standaardproducten en maatwerkoplossingen

We bieden we maatwerkoplossingen en diensten die in overleg worden afgestemd op het project, de opdrachtgever, de situatie en het budget. Of dit nu gaat om een enkele begroting of de bouwkostenadvisering voor een compleet proces, we passen onze werkzaamheden aan op de wensen en het budget van de klant. Op deze manier maken we goed kostenadvies voor iedereen toegankelijk.

 

Uiteraard voldoen onze producten en diensten aan geldende normen, certificeringen en eisen zoals de NEN 2699, de NEN 2580, BREEAM en het bouwbesluit. Om maatwerkoplossingen te kunnen creëren, zijn goede standaarden essentieel. Daarom hebben we een aantal standaardproducten en -diensten gedefinieerd, die dienen als de basis voor ons maatwerkadvies.